RESTAURANT ANNAPURNA

RESTAURANT ANNAPURNA Indiaas & Nepalees Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 990 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Annapurna. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:23 Eten was heerlijk!
29 jun 2022 om 10:03 Er werd netjes gebeld dat de bezorging later was, prima. Hierdoor was het eten tenminste wel lekker warm nog. Het smaakte zoals verwacht en er zat nog wat extra bij ook. De bakjes mogen alleen wel achterwege gelaten worden (ivm afval).
28 jun 2022 om 0:08 Heerlijk eten, altijd volgens planning. Even wachten maar dan heb je een prima maaltijd.
22 jun 2022 om 14:39 Mn vingers zijn geel en om nou te zeggen dat ik het lekker vond... Of dat aan de kok ligt weet ik niet, maar dit eet ik niet meer. Tevens teveel koriander!
18 jun 2022 om 21:14 Eten was heerlijk. Bezorgtijd veel te lang. Na telefonisch contact zou de tijd ingekort worden, maar dat was helaas niet gelukt. De bezorger was daarentegen zéér vriendelijk.
16 jun 2022 om 22:40 super lekkere curry! echt een fijn restaurant!
9 jun 2022 om 20:30 Overheerlijk eten en perfecte service. Ik had per ongeluk afhalen ingevuld en na een telefoontje dat het eten klaar was zelf met de oplossing komen dat het alsnog gebracht kon worden. Super vriendelijk en attent!
8 jun 2022 om 20:21 Het was weer eens heerlijk genieten van dit lekkere eten! Zeker van de kok van Annapurna! We zijn zoals altijd dik tevreden. Heerlijk!
7 jun 2022 om 21:36 Snel en lekker !
4 jun 2022 om 20:00 Heerlijk gegeten & het eten werd snel bezorgd. De gegrilde aubergine (baingain), okra (bhindi) & dal waren echt top. De lam rojan Josh was goed, maar ik heb wel eens lekkerder gehad.
4 jun 2022 om 14:16 Heerlijk eten, kwartiertje eerder bezorgd dan besteld, maar wel eerst netjes gebeld of dat uitkwam. Top!
3 jun 2022 om 19:24 refreshing