RESTAURANT ANNAPURNA

RESTAURANT ANNAPURNA Indiaas & Nepalees Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 348 beoordelingen
10 nov 2019 om 19:59 Super lekker/ smaakvol
8 nov 2019 om 21:20 Prima kwaliteit, eerlijke prijs. Bezorgd op de aangegeven tijd door een vriendelijke bezorger. Een positieve ervaring. Wij bestellen er zeker weer.
31 okt 2019 om 21:25 Weer heerlijk gegeten! Wel een van de duurdere bezorgdiensten maar je krijgt dan ook een authentieke Indiase maaltijd voorgeschoteld met uiteraard iets minder spice, zeker wanneer je daarom vraagt. Heel blij met Annapurna in Castricum!
31 okt 2019 om 11:21 Heerlijk eten, lekker warm, op tijd bezorgd. Een tien!
20 okt 2019 om 9:11 Het eten was al lauw bij aankomst. De naan was daardoor slap en weinig smaak. Aan de onderkant was het zwart. Rijst was oke. De chickenbutter was wel aardig, maar de kip proefde taai.
14 okt 2019 om 0:00 Net verhuisd dus tussen het dozen uitpakken door even eten besteld. Het was heerlijk!! Sorry voor het ontbreken van de fooi. Volgende keer doen we het dubbel!
6 okt 2019 om 22:13 Beste Indiaas eten hier in de buurt en super dat het bezorgd wordt in Heemskerk vanuit Castricum echt top!
6 okt 2019 om 21:19 Altijd lekker,wat je ook probeert! De bezorgtijd lijkt lang,maar dat is het niet.Het is tenslotte geen snackbar.. Prima restaurant.
4 okt 2019 om 20:23 Heel lekker eten. Ik vroeg voor pittig eten en dat heb ik wel ontvangen. Ik ben heel onder de indruk van de lekker smaak van kruiden. Heerlijk eten.
25 sep 2019 om 22:59 Onwijs lekker gegeten was erg lekker en stond op de site dat het ongeveer 50 min gong duren nou het was het wachten waard top
22 sep 2019 om 21:53 Heerlijk eten en binnen de tijd bezorgd
20 sep 2019 om 21:08 Heerlijk gegeten, hoge kwaliteit. En bezorging zelfs over afstand van 6 km ruim op tijd.