RESTAURANT ANNAPURNA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Annapurna. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 22:20 Heerlijk eten keurig op tijd
15 jun 2024 om 20:51 Great food! The dal could’ve had a bit more flavour, but overall, good!
8 jun 2024 om 18:42 Very tasty food as always.
2 jun 2024 om 1:27 Lekker eten
1 jun 2024 om 22:20 Wonderful food and service. RECOMMENDED
1 jun 2024 om 22:04 Eten was super lekker en goed van smaak
17 mei 2024 om 19:22 Great full and service
10 mei 2024 om 19:05 Tasty food, quick delivery..
9 mei 2024 om 21:44 Voorheen altijd prima eten hier, maar deze keer viel het erg tegen. De onion bahjee was meer een gekruide klomp deeg. Het lamsvlees was niet mals zoals ik gewend ben, maar hard en taai. En er zat een hard stukje plant (kruid) en een steentje in.
2 mei 2024 om 9:53 Duurde erg lang qua bezorgtijd en de saus van de madras zat door de hele verpakking heen. Erg weinig vlees en de saus was water dun. Normaliter ben ik gek op de lamb madras maar dit keer viel het mij echt bijzonder zwaar tegen.
24 apr 2024 om 20:32 Bestelling was wat laat, dat ben ik niet van jullie gewend en daardoor kouder. En ligt het aan mij of zijn de prijzen gestegen en de inhoud van de porties gedaald? We betalen ook al extra voor plastic…
23 apr 2024 om 22:48 De kop was droog en duidelijk te gaar. De aardappels in de saus waren nog niet gaar genoeg. Jammer. Ik had er nog een cola bij besteld, maar die zat in de tas bij de warme gerechten. Dus niet koud meer. Al met al niet naar wens.