RESTAURANT ANNAPURNA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1293 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Annapurna. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 16:52 Heerlijk!
10 apr 2024 om 22:40 Heerlijk eten, zachte kip, vis gerechten op tijd bezorgd.
8 apr 2024 om 11:28 Gerechtjes prima bereid. Goed verpakt, dus voldoende warm ontvangen! Heel tevreden
30 mrt 2024 om 20:47 Beste indiase restaurant van heel Noord Holland! Ik heb genoten! Volgende week weer hoor he!
30 mrt 2024 om 8:58 De bestelling werd eerder bezorgd dan aangegeven (in dit geval echt heel fijn) verder was het eten erg lekker! Enige kleine minpunt was de cheesenaan, die was enigzins droog maar nog steeds goed te doen.
25 mrt 2024 om 7:56 Amazing Lamb korma and butter chicken. Deliciuous.
23 mrt 2024 om 20:46 Toch iets doen aan bezorgingsprobleem. Rest is goed
23 mrt 2024 om 19:13 Super wederom!!
17 mrt 2024 om 21:47 Lekker lekker lekker, madras, precies pittig genoeg, mag alleen wel iets meer kip in zitten.
12 mrt 2024 om 21:54 Wegens ramadan gevraagd om op tijd te bezorgen. Het is exact op tijd gekomen. Het eten(butter chicken) was 5 sterren! Ik zal nogmaals hier bestellen!!!
3 mrt 2024 om 21:46 Uur later bezorgd dan gepland. En werd pas verzonden nadat ik navroeg over de vertraging. Kwaliteit wel goed.
2 mrt 2024 om 20:47 We’re waiting for 2 hours now. Food hasn’t arrived yet… “It’s busy today” was the explanation when I called the restaurant 5 minutes ago . Food should arrive within 15 minutes. So I cannot judge the quality, only delivery time. And that is really bad